Kemin Pirtti

Kemin Pirtti

Kemin Pirtti on Kemin VPK -säätiön omistama rakennus, joka rakennettiin vuonna 1927 Kemin VPK:n, Raittiusseura Toivon ja Kemin Suojeluskunnan yhteistyönä. Pirtillä on aikojen saatossa pidetty mm. monia naamiaisia, teatteriesityksiä ja juhlia. Vuoteen 1980 asti Pirtin näyttämöllä esiintyi Kemin kaupunginteatteri. Sali on entisöity 80 -luvun puolessa välissä.

Kemin Pirtti sijaitsee aivan Kemin keskustassa, Valtakadun ja Kauppakadun risteyksessä. Pirtin rakennuksessa toimii lisäksi pitseria sekä kampaamo. Pirttiin rakennetussa uudisosassa toimii Hotelli Palomestari.

Pirtin juhlasalissa on tilaa 200 henkilölle ja lämpiössä 40 henkilölle. Pirtiltä löytyy kahvinkeittomahdollisuus, jakelukeittiö sekä pöydät ja tuolit. Tiloja vuokrataan erilaisten tilaisuuksien, kuten häiden, syntymäpäivien yms, pitoon. Myös pelkän lämpiön vuokraus pienempiin tilaisuuksiin onnistuu.

Vuokraukseen sisältyy tilojen lisäksi salin ja lämpiön pöydät ja tuollit sekä ruokailuastiasto. Siivous ei kuulu hintaan ja se vuokralaisen täytyy itse järjestää.

Erillistä maksua vastaan on saatavilla myös pöytäliinoja ruokailu- ja tarjoilupöytiin (ei lämpiön pöytiin) sekä shamppanja-, punaviini-, valkoviini-, sherry- ja konjakkilaseja. Näiden vuokrauksesta vastaa Kemin VPK:n naisosasto. Liinoja sekä laseja voi tiedustella tarvittaessa numerosta 040 481 1976.

Alla on Pirtin varauskalenteri, josta näet vapaat ajat.

Tarkemmat tiedot Pirtin vuokrauksesta saat sähköpostitse osoitteesta pirtti@keminvpk.fi tai puhelimitse arkisin 10-15 numerosta 040 675 6560.

Tällä hetkellä Kemin Pirtille ei voida ottaa uusia varauksia.